• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тіньовий уряд буде обслуговувати інтереси Кремля – політолог

    Опубликовано: 2015-04-02 13:39:53


    Новостворений тіньовий уряд можна назвати урядом мультиміліонерів, урядом колишніх, урядом “папєрєдніків” і всім зрозуміло, хто за цим стоїть, і чиї програми та вказівки будуть виконуватися. Про це в ефірі «Громадського радіо» заявив політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов.
    «В цьому тіньовому уряді ті самі обличчя, що були й при Януковичу. Не знаю, які там гарварди вони закінчували, я знаю, що чинний прем’єр чинного тіньового уряду давно має свої інтереси в Москві, його сім’я також в Москві, а тому гарварди-не гарварди, але я не думаю, що Колєсніков проходив якийсь конкурс, і всім зрозуміло які «громадські організації» його туди делегували, - сказав він.
    За словами експерта, створення тіньового уряду - не більше ніж намагання привернути до себе увагу ЗМІ і громадськості.  «Минулий тіньовий уряд в тому самому складі також заявляв, що в них будуть розроблені програми, але жодної програми розроблено не було, жодного законопроекту не подавалося. Тому я можу екстраполювати тих самих людей з тими самими гаслами і закликами - це просто люди, які опинилися “не при делах”», - переконаний Димов.
    Більше того, наголосив політолог, проти багатьох членів тіньового уряду відкриті кримінальні справи. «І щоб інформаційно супроводжувати адвокатуру щодо цих кримінальних справ, треба буде говорити, що це нападки злочинної влади на нібито опозиційний уряд», - підкреслив він.
    «Але якщо цей уряд 25 жовтня 2015 року здобуде підтримку в Донецькій та Луганській областях, змусить вийти звідти окупаційні війська, допоможе київській владі налагодити контроль над кордоном, то це буде справді великим здобутком. Але це вже із області фантастики», - підсумував Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.