• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Європа зобов’язана скасувати візовий режим для українців

    Опубликовано: 2015-03-30 08:45:40

    Коментуючи у прямому ефірі “112 каналу” скасування візового режиму з Європою для українців, народний депутат України 5-7 скликань Ганна Герман зазначила:

    “Україна, по суті, утримує бастіон Європейського вибору у регіоні. Тож Європа не має права не дати українцям адекватної відповіді і не дати перспектив Україні.У ЄС Україну мають трактувати як рівного партнера і вимагати безвізового режиму з Європою нам слід, як сигналу – для тієї ж Росії про те, що Україну дійсно шанують. Україна заплатила  надто високу ціну за європейський вибір. І це має бути серйозно оцінене.

    Мало вірити – треба вимагати! Треба, щоб всі українці, які так багато зробили для відстоювання інтересів ЄС в регіоні Центральної Європи, отримали від Європи адекватну реакцію у відповідь.

    Україна мусить вимагати від Заходу скасування візового режиму для українців. Якщо Євросоюз найближчим часом, до літа цього року, не скасує візовий режим для України, це означатиме, на жаль, що тут Україну використали, як Попелюшку.

    Заяви про те, що скасування візового режиму для України не відбудеться, означатиме, що українців намагаються просто використати. Хіба Україна мало зробила для ЄС, ставши форпостом європейськості у своєму регіоні?” – заявила Ганна Герман.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.