• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конфлікт у Залі офіційних делегацій вирішить спеціальна комісія, - Сергій Березенко

    Опубликовано: 2015-03-19 08:33:40

    Після звернення скорочених працівників Залу офіційних делегацій до Президента України створено спеціальну комісію, яка повинна розібратись у ситуації, що склалася на підприємстві. Про це заявив Керівник Державного управління справами Сергій Березенко.
    «Я підписав відповідне розпорядження і сьогодні комісія приступила до роботи. Комісія з питань вивчення діяльності Державного підприємства «Зал офіційних делегацій» протягом десяти днів повинна розібратись у фактах можливих порушень закону, наведених у зверненні працівників підприємства. Також за цей період має бути знайдено рішення щодо можливого працевлаштування співробітників, які через скорочення штату опинилися в складному становищі», - заявив Березенко.
    Нагадаємо, що в лютому частина працівників Залу офіційних делегацій, яких було скорочено через зниження пасажиропотоку та зниження прибутковості підприємства, розпочали страйк. 13 березня колектив ЗОД звернувся до Президента України з проханням вивчити ситуацію, що склалася на підприємстві.
    15 березня Президент України Петро Порошенко перед вильотом  до Берліну зустрівся зі страйкарями і наголосив, що скорочення є економічно виправданими і відбуваються на всіх державних підприємствах і в державних органах, зокрема в Адміністрації Президента.
    «Ми розуміємо проблеми страйкарів, щодня з ними ведуться переговори. Результатом роботи Комісії має стати угода про вирішення трудового спору. Але через об’єктивні економічні причини має бути скорочено не менше як 25% співробітників. Граничну чисельність працівників( не більше 136 осіб) буде погоджено з представниками трудового колективу. Ведуться переговори для визначення посад, які підлягають скороченню. Сподіваюсь, що керівництво ЗОД та страйкарі знайдуть спільну мову задля ефективної роботи підприємства. А ті судові позови, які було відкрито за час конфлікту, закінчаться мирними угодами», – повідомив Сергій Березенко. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.