• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В зверненні Президента необхідно закріпити норму щодо неможливості участі Росії як миротворця, - Андрій Левус

    Опубликовано: 2015-03-03 08:43:50

    Таку думку висловив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат України, голова підкомітету держбезпеки Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони, екс-заступник Голови СБУ Андрій Левус.
    Коментуючи намір Президента України внести на розгляд Ради законопроекту-звернення до ООН щодо участі миротворців для деескалації конфлікту на Донбасі, народний депутат наголосив на необхідності  на законодавчому рівні у цьому ж зверненні закріпити норму про неприпустимість участі Росії в якості миротворця.
    «Путін спить і бачить як легалізувати свої окупаційні сили в якості миротворчих. Ще навесні 2014 російські окупанти стояли вздовж нашого кордону з позначками «миротворчий контингент», - йдеться в повідомленні.
    Андрій Левус також зазначив, що Росія є державою - агресором, окупантом і стороною конфлікту, тому одразу треба розставити усі крапки над "і".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.