• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Димов: Готовність місцевої влади визнати Росію агресором - тест на її спроможність

    Опубликовано: 2015-02-02 15:40:17

    Політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов вважає, що готовність нинішніх керівників місцевих рад визнати Росію агресором, а ДНР і ЛНР - терористичними організаціями, та їх спроможність протистояти викликам, пов’язаним із воєнними діями на Сході, стане визначальним чинником на місцевих виборах. Про це він заявив в ефірі Українського радіо.
    «Ті чиновники і керівники місцевих органів влади, які не розуміють ситуацію в країні, хочуть «відсидітись» у своїх кріслах і «умивають руки», мусять зрозуміти , що для місцевої влади - це перевірка на вошивість», - сказав експерт, коментуючи неспроможність деяких місцевих рад
    За словами Димова, такі рішення не мають юридичної сили і за звичайних обставин в компетенцію місцевих рад не входить вирішення питань загальнодержавного значення.
    «Але зараз в країні війна. І місцеві громади, в тому числі таким чином, хочуть висловити свою небайдужість і активну позицію щодо подій на сході України. Тому в такій ситуації спроможність місцевої влади прийняти відповідні рішення – це лакмусовий папірець і тест на відповідність займаним посадам», - зазначив експерт.
    «Їх спроможність протистояти викликам, пов’язаним із воєнними діями на Сході, стане для них визначальним чинником, в тому числі і на місцевих виборах восени», - підсумував Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.