• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як розвивати громадський транспорт у Києві підкажуть експерти Світового банку

    Опубликовано: 2015-01-29 13:44:05

    Київ продовжує співпрацювати з групою експертів Світового банку. Цього разу іноземні фахівці приїхали до української столиці аби надати рекомендації з облаштування міського громадського транспорту.

    Вже відбулися зустрічі експертів з працівниками столичнихДепартаментів та комунальних підприємств, що опікуються питаннями транспорту. Окрім того, заплановані виїзні візити фахівців з використанням громадського транспорту. Таким чином, експерти отримають повнукартину транспортної ситуації у Києві.

    Як стверджує головний спеціаліст управління інженерно-транспортної інфраструктури Департаменту містобудування та архітектуриВіктор Петрук,Київ вже давно потребує нових підходів до вирішення транспортних проблем. Враховуючи нинішню містобудівну та транспортну ситуацію, Київ є чи не найнекомфортнішою столицею Європи.

    «Місто потребує збалансованих будівельних планів, забезпечених реальним фінансуванням. У свою чергу, це не можливо без відповідального проектування та залучення новітнього світового досвіду з транспортного планування», - зазначає Петрук.

    За його словами, у рамках співробітництва іноземні експерти також долучаться до роботи з розробки транспортної моделі Києва.

    Нагадаємо,  що наприкінці 2014 року Департамент містобудування та архітектури уклав угоду з ТОВ «А+С Україна» на розробку транспортної моделі м. Києва та його приміської зони, а також формування бази даних інформації щодо транспортного попиту та транспортної пропозиції.

    Зазначимо, що наразі продовжується збір даних, необхідних для транспортної моделі Києва: досліджується автомобільний трафік у місті, заплановано масштабне соціологічне дослідження.

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.