• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іван Сахань: в легалізації доходів громадян має перш за все бути зацікавлена держава

    Опубликовано: 2005-11-01 12:08:00
     Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань вважає необхідним приділяти більше уваги проблемі легалізації доходів громадян.
     
    „Виплачуючи зарплату в конвертах, роботодавці залишають своїх працівників без належного захисту у випадку непрацездатності і прирікають їх на мізерну пенсію в майбутньому. Але в легалізації доходів громадян мають перш за все бути зацікавлені керівники органів виконавчої влади, оскільки саме податки з доходів громадян формують місцеві бюджети. Сьогодні близько 30-35% родин отримують різні види соціальної допомоги фактично не маючи на це права. А це – додаткові витрати для держави.
     
    Статистика свідчить, що майже у всіх областях рівень оплати праці на державних підприємствах вище, ніж на приватних. Хіба для цього здійснювалася приватизація, хіба такі соціальні зобов’язання брали на себе теперішні власники підприємств, коли купували їх? Ми повинні докласти усіх зусиль для того, щоб виправити ситуацію”, - наголосив Іван Сахань.
     
    Міністерство праці та соціальної політики
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.