• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анонс засідання Комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності

    Опубликовано: 2015-01-20 08:33:58

    20 січня 2015 року о 14:00 за адресою, вул. Липська 3, відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності. На розгляд комітету виносяться 9 питань.
    Планується, що у засіданні Комітету візьме участь перший заступник Голови НБУ Олександр Писарук.
    Вхід для журналістів за картками акредитації.
    Пункти порядку денного:
    1. Пропозиції Президента до Закону України про внесення змін до Закону України «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті» щодо посилення захисту прав позичальників (реєстр. № 1610, н.д. Рибалка С.В., Романюк В.М., Довбенко М.В., Кубів С.І., Жолобецький О.О., Поляков М.А., Дзензерський Д.В.).
    2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення державного захисту громадян (реєстр. № 1386, н.д. Яценко А.В.).
    3. Про проект Закону про внесення змін до статей 41 і 43 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" (щодо захисту інтересів споживачів) (реєстр. № 1652, н.д. Поляков М.А.).
    4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо умов повернення строкових депозитів)» (реєстр. № 1195, н.д. Різаненко П.О., Бєлькова О.В.)
    5. Затвердження переліку та голів підкомітетів.
    6. Про план роботи Комітету на другу сесію Верховної Ради України VIIІ скликання (лютий-липень 2015 року).
    7. Про план заходів Комітету на другу сесію Верховної Ради України VIIІ скликання (лютий-липень 2015 року).
    8. Питання щодо керівних органів та установ, призначення щодо яких відбувається за поданням Комітету.
    9. Різне:
    - презентація проекту закону «Про реструктуризацію кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну валюту України – гривню».;
    - інформація щодо підготовки та проведення  Парламентських слухань на тему: «Про шляхи стабілізації банківської системи України».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.