• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому «Воля народу» не підтримала бюджетні «реформи» від Уряду, - заява депутатської групи

    Опубликовано: 2014-12-30 08:47:03

    Депутатська група «Воля народу», яка складається з представників мажоритарних округів і репрезентує 3,5 мільйони виборців, обурена відвертим нехтуванням інтересів українського суспільства під час підготовки і голосування податково-бюджетних новацій. Наша депутатська група неодноразово заявляла про свою консолідовану позицію щодо Державного Бюджету на 2015 рік, який по більшості показників нічого доброго для суспільства і для простих громадян не несе. 

    Автори пакету бюджетних «реформ» переступили через Конституцію України, Регламент Верховної Ради  та мільйони наших громадян, які вже сьогодні через складну економічну ситуацію перебувають на межі виживання. Не можна назвати реформами шалене обрізання соціальної сфери, підняття тарифів за межі розумного, введення драконівських податків.

    За що саме в цілому проголосували народні депутати 28-29 грудня, досі невідомо. Правовим нігілізмом  стало фінальне голосування за проект Державного бюджету України на 2015 рік, коли парламентарії були позбавлені можливості ознайомитись із фінальним документом як у паперовій, так навіть в електронній версії. Цілком слушні пропозиції самих представників коаліції про перенесення розгляду питання для технічної підготовки тексту законопроектів, були відкинуті. 

    У підсумку депутати проголосували за «кота у мішку», який уряд одразу пообіцяв доопрацювати до лютого. Країна отримала головний  фінансовий документ на 2015 рік, який спрямований на тотальну економію стосовно громадян, підвищення навантаження на місцеві бюджети, прогресивне збільшення  міжнародних  кредитів замість розвитку українського бізнесу.

    Тож після чисельних консультацій із місцевими громадами депутатська група  «Воля народу» не підтримала такі бюджетні "реформи" від Уряду.

    Наша депутатська група заявляє про свою готовність приймати участь у конструктивній роботі для  виведення України із кризи. Але ми відмовляємося брати участь у законодавчій діяльності, коли вона спрямована проти інтересів народу України!

    Прес-служба ДГ «Воля народу»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.