• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Банк «Хрещатик» навчає та розважає

    Опубликовано: 2014-12-25 14:00:22

    Відкрито нову рубрику «Фінанси від «А» до «Я» у рамках власного інтернет-телебачення «Хрещатик-TV». Її основна мета — надати певних знань і навичок всім, хто вже є клієнтом банку або планує скористатися банківськими послугами.

    Не перебуває банк осторонь соціальних заходів, які столична влада організовує для незахищених і малозабезпечних верств населення. Так, банк «Хрещатик» виступив спонсором зимового благодійного фестивалю Kiev Ice Portal — портал у світ казкових дитячих розваг, відкриття якого відбулося 18 грудня п. р. на території стадіону Київського національного університету будівництва та архітектури, де протягом місця експонуватимуться крижані скульптури, проходитимуть ярмарки солодощів, концерти тощо.
    «Соціальність «Хрещатику» полягає не лише у наданні соціально орієнтованих послуг та продуктів, створених саме для підтримки незахищених верств населення, — зазначила Тетяна Любімова, директор контакт-центру банку, яка привітала дітей та всіх присутніх на відкритті фестивалю. — Банк за можливості завжди підтримує різні соціальні заходи і наразі виступив спонсором благодійного фестивалю Kiev Ice Portal, який має на меті допомогти дітям, які опинилися в складних життєвих умовах — сиротам, переселенцям з зони АТО, дітям з обмеженими можливостями і із соціально незахищених сімей. Ми розуміємо, наскільки важливим для них є це свято, яке створить святковий настрій напередодні Різдва і Нового року і допоможе повірити у казку, в краще майбутнє і здійснення мрій».
    Окрім спонсорської допомоги, банк солодкими дарунками привітав вихованців київської школи-інтернату №14.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.