• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Питання розміщення тимчасових споруд планується вирішити до кінця року

    Опубликовано: 2014-12-17 10:43:11

    До кінця року Київрада може прийняти рішення, яке вирішить питання розміщення тимчасових споруд відповідно до Комплексної схеми. Про це заявив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури – начальник Служби містобудівного кадастру Андрій Вавриш у своєму інтерв’ю виданню «Обозреватель».

    «Моя мета - щоб ми на 25 грудня винесли на сесію Київради рішення, яке поставить крапку на питаннях, а кому дістануться місця, які будуть передбачені Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд. Ми зробили бальну систему, завдяки якій не може виграти право на тимчасову споруду людина, яка не мала документів і не платила до бюджету. Ми фактично проводимо межу між "безпрєдєльщиками" і тими, хто законослухняно працює з містом», - зазначив Андрій Вавриш.

    Він також повідомив, що веб-портал Містобудівного кадастру м. Києва, який з вересня цього року запрацював для підприємців, став революційним механізмом регулювання відносин з власниками кіосків, громадянами.

    «На веб-порталі технічно ми зробили так, як цього не робила жодна організація в країні. Такого рівня співпраці в електронному вигляді немає. Це вперше. Заяви на пайову участь від підприємців через портал потрапляють до нас, в райдержадміністрацію. Спільне погодження після цього йде в дозвільний центр. Тобто через портал відбувається взаємодія декількох органів. Я розумію, що те, що ми зробили, - революційне», - зазначає Андрій Вавриш.

    За словами Андрія Вавриша, все це спричиняє супротив ряду підприємців – під КМДА влаштовуються мітинги, а на автомобілях співробітників Департаменту ріжуть резину, оббивають дзеркала.

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.