• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент УСПП: Київ повинен почати боротьбу з корупцією і міняти правову систему

    Опубликовано: 2014-12-12 09:31:28

    Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах вважає, що першочерговим завданням українського уряду має стати боротьба з корупцією. Про це він заявив 11 грудня на брифінгу в Європейському економічному і соціальному комітеті у Брюсселі. "Перше, що треба робити в Україні, - протидіяти корупції та вдосконалити нашу правову систему", - сказав президент УСПП.
    За його словами, такі дії допоможуть створити в Україні сприятливий бізнес-клімат, що, в свою чергу, призведе до збільшення бізнес-активності та відновлення економіки. При цьому, А. Кінах зазначив, що за 10 місяців нинішнього року,зокрема, і у зв'язку з подіями на сході України, відтік інвестицій з України досяг 10,3 млрд. Дол. Крім того, за підсумками року очікується скорочення ВВП до -7 %, а промислового виробництва - до -9-10%.
    Президент УСПП звернув увагу на той факт, що значною мірою втрати України у ВВП і промисловому виробництві будуть обумовлені подіями на Донбасі.
    Він також висловив сподівання на допомогу Європейського Союзу, в тому числі у створенні в Україні діалогу влади з представниками громадянського суспільства.
    Своєю чергою президент Європейського економічного і соціального комітету Анрі Малоссі (Henri Malosse) висловив надію на те, що бізнес-організації України зможуть взяти участь у процесі реформ. Зазначивши, що зараз складно говорити про "прорив" в економічному розвитку країни у зв'язку з подіями на сході, А.Малоссі разом з тим висловив готовність співпрацювати з УСПП та іншими організаціями громадянського суспільства України для надання Києву допомоги в необхідних змінах в країні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.