• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерій Димов: У коаліції не було іншого шляху як підтримати програму діяльності уряду

    Опубликовано: 2014-12-11 15:13:51

    Незважаючи на контраверсійність представленої у парламенті програми діяльності уряду, коаліція не мала іншого вибору як підтримати її. Про це заявив директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов.

    «Дії, запропоновані урядом у програмі діяльності, не зовсім співпадають із промовою Яценюка під час її представлення. У промові прем’єр-міністр дійсно окреслив виклики, які несуть загрозу українській державі - російська агресія, енергетична безпека, корупція, - сказав він. - Однак сама програма не дає вичерпної відповіді як з цими викликами впоратися, тому її критикували і партнери по коаліції, і експерти»

    За словами експерта, те, що програма уряду все-таки була проголосована у сесійній залі, означає, що політичний інтерес коаліції переміг.

    «Внісши в преамбулу обов’язковість виконання урядом коаліційної угоди, на політичному рівні суперечності були зняті», - зазначив він.

    Валерій Димов також не виключає, що контраверсійність і політична конкуренція в коаліції буде наростати. «Однак, народні депутати повинні зрозуміти, що вони або «притруться» і навчаться знаходити компромісні рішення, або перетворяться на черговий криловський квартет в українській політиці», - підкреслив політолог.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.