• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реформування інвестиційної політики в Україні через досвід інвестиційних проектів державно-приватного партнерства Туреччини

    Опубликовано: 2014-11-27 12:43:51

    Американська торгівельна палата в Україні та Програма розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запрошують взяти участь у зустрічі Експертного центру з питань державно-приватного партнерства та інфраструктури, що буде присвячена практичним підходам для стимулювання інвестицій (включаючи розвиток інновацій та високих технологій) в Україні. У ході зустрічі також будуть підведені підсумки навчального туру експертів з питань державно-приватного партнерства до Туреччини.

    На зустрічі будуть обговорені  проекти державно-приватного партнерства у Туреччині, проаналізовано практики та використання  цього досвіду  для створення бази для  інвестиційних реформ та розбудови такого партнерства в Україні у різних секторах економіки, таких як: охорона здоров’я, поводження з твердими побутовими відходами, енергоефективність, управління індустріальними парками та технопарками як осередками  передових  технологічних інновацій та  комерційних платформ з їх успішного використання.

    Дата та час проведення зустрічі:  28 листопада 2014 року, 10:00 – 14:00 год.

    Місце проведення:  Конференц-зал Американської торгівельної палати в Україні, Бізнес-центр "Горизонт Парк", вул. Амосова, 12, 15 поверх, м. Київ.

    Акредитація є необхідною. З питань акредитації, прохання звертатись до Вадима Шкляра, Координатора зв’язків з громадськістю Американської торгівельної палати в Україні за тел. (044) 490-5800 або електронною адресою: VShklyar@chamber.ua.

    ПРОГРАМА

    09:30 – 10:00 Реєстрація та кава
    10:00 – 10:20 Вітальне слово
    Тетяна Коротка, Голова Експертного Центру, Американська торгівельна палата в Україні; Директор з підготовки пілотних проектів ДПП, Програма розвитку державно-приватного партнерства (USAID)
    Роман Павлович Качур, заступник Міністра, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
    Йонет Джан Тезель, посол, Посольство Турецької Республіки в Україні
    Ольга Олександрівна ЧУБРІКОВА, Заступник директора другого європейського Департаменту, Міністерство закордонних справ України

    10:20 – 12:00 Застосування стратегій та отриманих знань в Туреччині в створенні державно-приватного партнерства в різних сферах та технопарках в Україні
    Наталя Олександрівна ЛІСНЕВСЬКА, Заступник Міністра, Міністерство охорони здоров'я України

    Тетяна Коротка, Голова Експертного Центру, Американська торгівельна палата в Україні; Директор з підготовки пілотних проектів ДПП, Програма розвитку державно-приватного партнерства (USAID)
    Міжнародна Турецько-Українська Асоціація підприємців
    Євген Григорович Удод, Голова, Дніпропетровська обласна рада
    Олександр Олексійович Дудка, Директор, Харківський регіональний центр  інвестицій та розвитку
    Олена Василівна Кучеренко, Директор Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства (ДПП), Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

     12:00 – 12:45  Розвиток технопарку в Туреччині: адаптація вдалих підходів для України
    Уфук Батум, Віце Президент, ODTÜ Teknokent (ТехноПарк)

    Обговорення

    12:45 – 13:00 Підведення підсумків
    13:00 – 14:00 Обід

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.