• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Коаліційна угода буде підписана одразу після того, як узгодять кандидатури на ключові посади – Матчук

    Опубликовано: 2014-11-20 12:37:27

    Коаліційна угода буде підписана одразу після того, як учасники коаліційного процесу узгодять прізвища кандидатів на ключові посади у державі. Процес підготовки цієї угоди затягується через те, що досі немає компромісу саме у цьому питанні.

    На цьому в ефірі каналі «Еспресо.TV» наголосив колишній народний депутат України (шостого скликання) Віктор Матчук.

    «Ця угода буде підписана не раніше, ніж через одну хвилину після того, як будуть досягнуті домовленості по ключових кандидатурах на ключові посади. Їхні прізвища можуть бути оголошені  через п’ять хвилин, можуть бути оголошені через три дні, але на момент підписання угоди вони вже будуть узгоджені», - переконаний політик.

    Разом з тим Віктор Матчук наголосив на тому, що учасники коаліційного процесу не мають права затягувати підготовку цієї угоди, як це відбувається зараз. Ситуація в державі, коли йде війна, трясе гривню, падає промислове виробництво і внутрішній валовий продукт, коли немає ясності у співпраці з МВФ, не дозволяє політикам настільки тягнути цей процес.

    Матчук нагадав, що усі учасники коаліційних переговорів є вихідцями із Євромайдану, тому мають якнайшвидше порозумітися між собою заради держави.

    «Хочу задати просте питання учасникам переговорів: хто зараз між собою укладає угоду – «Свобода» і комуністи, яким дуже важко порозумітись, чи всі ті політичні партії, які декларують, що вийшли із Майдану? Всі стояли на сцені, інша частина стояла під сценою – і всі чули вимоги людей. Сьогодні ці вимоги потрібно на двох листках викласти на папері, тому що все те, що буде викладено на десятках листках паперу, ніяких шансів на реалізацію не має», - резюмував він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.