• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Люстрація без компромісів

    Опубликовано: 2014-11-19 13:43:38

    Заяви різних політичних та громадських діячів про те, що не потрібно люструвати усіх чиновників, бо мовляв, Україна може позбутися професіоналів та спеціалістів, є звичайною спекуляцією.

    У результаті роботи цих “фахівців” маємо руїну у всіх сферах життя української держави. І не треба спихати вину тільки на злочинне керівництво. Всі решта були щонайменше посібниками у вчиненні злочинів проти народу і держави.

    Де ті професіонали і фахівці були, коли розкрадалися природні ресурси та майно державних підприємств. Де вони були і чому мовчали, коли били і вбивали людей на Майдані і не тільки під час Революції гідності.

    У той час, коли сотні тисяч людей, ризикуючи власним здоров’ям, життям та безпекою своїх родин, вийшли на акції протесту, вони просиджували штани у посадових кріслах, підспівуючи або мовчазною згодою висловлюючи свою підтримку злочинному режиму.

    Завдяки їх сьогоднішній бездіяльності досі не покарані злочинці, продовжується масштабне розкрадання бюджетних коштів, процвітає корупція.

    Люстрація має бути тотальною на всіх рівнях управління місцевих, державних органів влади, силових структур, судової системи, бізнесу та депутатського корпусу. В іншому випадку ми ризикуємо повернутися до часів диктатури Кучми та Януковича.

    Ми звертаємося до всіх громадян України не піддаватися на провокації і спільними зусиллями провести очищення влади.

    Андрій Скоп. Громадське  об’єднання “Пліч-о-пліч заради майбутнього”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.