• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через власну необережність та «модні захоплення» на залізничних об’єктах продовжують гинути діти

    Опубликовано: 2014-11-18 10:44:42

    Попри постійні застереження засобів масової інформації, правоохоронців і працівників магістралі, молодь і надалі нехтує правилами поведінки на магістралі. Черговий смертельний випадок, на превеликий жаль, стався у місті Стрий на Львівщині, коли 15-річна дівчина впала із залізничного моста, куди залізла, щоб зробити селфі.

    За інформацією правоохоронців, дівчина, яка відійшла від своїх подруг аби сфотографуватися у незвичному місці, вилізла по бокових поручнях на залізничний міст, не втрималась і впала вниз головою з висоти 4 метрів.

    Нагадаємо, згідно з правилами безпеки громадян на залізничному транспорті, пішоходам заборонено проходити залізничними мостами і тунелями, які не обладнані спеціальними настилами для проходу пішоходів.

    Статистика невиробничого травматизму на Львівській залізниці свідчить про збільшення нещасних випадків, порівняно із минулим роком. Так, протягом 10 місяців 2013 року на території Львівської залізниці через власну необережність травмувались 4 дитини до 16 років, смертельних випадків, на щастя, не було. У січні-жовтні поточного року травмувались 7 дітей, один випадок – смертельний.

    Машиністи поїздів також звертають увагу на той факт, що останнім часом різко зросла кількість ситуацій, коли залізничники змушені застосовувати гальмування, оскільки молоді люди не реагують на сигнал поїзда, бо у момент переходу колій у невстановленому місці слухають музику. Таке недбале ставлення до власного життя все частіше призводить до катастроф…

    Загалом же 83 особи постраждали через власну необережність на Львівській залізниці за 10 місяців 2014 року, минулого року їх було 76. Минулоріч у січні-жовтні загинули 43 людини, цьогоріч – 45 осіб.

    Залізничники Львівської магістралі вкотре нагадують, що залізниця – це зона підвищеної небезпеки і аж ніяк не місце для розваг!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.