• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Бєлькова: Дерегуляція ринку ІТ має стати пріоритетом в Україні

    Опубликовано: 2014-11-14 18:19:25

    Народний депутат України Ольга Бєлькова  (Блок Петра Порошенка) взяла участь у  круглому столі "Актуальні задачі з дерегуляції ринку ІТ та телекомунікацій та спрощення діяльності на ньому суб'єктів господарювання", що відбувся 13 листопада у Києві.

     

    Насамперед, за словами Ольги Бєлькової, нагальною є необхідність внесення до Закону України «Про телекомунікації» змін, які б створювали юридичну базу для функціонування в Україні сфери ІТ та телекомунікацій, в тому числі і в частині надання відповідних послуг населенню. На сучасному етапі в нашій державі в цьому практично не врегульовані питання основного сучасного засобу комунікації – мережі Інтернет. Законодавець наразі включає цей вид зв’язку до загального поняття телекомунікації, окремо врегульовуючи лише питання адміністрування доменних адрес в українському сегменті Інтернету.

     

    Питання сфери ІТ, електронної комерції та телекомунікацій, над якими О.Бєлькова працювала у попередньому скликанні парламенту, народний депутат планує розвивати й надалі. Пріоритетним стане аналіз актів ЄС з метою внесення змін у вітчизняне законодавство. Так, О.Бєлькова наголошує на потребі зміцнити незалежність та адміністративну спроможність національного регуляторного органа в секторі електронних комунікацій.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.