• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військова автівка поїхала з Черкащини в Донецький аеропорт

    Опубликовано: 2014-11-11 16:36:22

    Сьогодні ще одна військова машина вирушила від облдержадміністрації в район бойових дій. Наразі це вантажівка КРАЗ підвищеної прохідності, обладнана під використання в умовах осені і зими для перевезення важких вантажів та бойового складу. Техніку подаровано п’ятому окремому батальйону «Правого сектору», якій відстоює найважливіший стратегічний об’єкт на Сході – Донецький аеропорт.

    Це стало можливим завдяки меценату Костянтину Невесенко, чий благодійний фонд «Нова громада» постійно опікується військовослужбовцями в зоні АТО.

    – Важливо, що Костянтин систематично спрямовує кошти від своєї бізнесової діяльності на потреби українських бійців. Він робить це за покликом душі, бо переживає за країну і мріє, щоб врешті-решт ця війна закінчилася, – характеризує благодійника голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

    Сам же бізнесмен вважає, що настав час глибокої соціальної відповідальності бізнесу і персонально кожного громадянина перед державою. Це вже четверта машина, яку він відправляє в зону АТО, і одна з них – броньований позашляховик «Форд» – вже побувала на бойовому завданні. Загалом «Нова громада» витратила на допомогу українським військовим близько 4 млн грн.

    – Ми віддаємо все, що можемо, від щирого серця, робимо все, що тільки від нас залежить, – стверджує Костянтин Невесенко.

    Передали грізний великогабаритний КРАЗ в тендітні руки маленької жінки Ірини, відомої донецьким кіборгам під псевдонімом «Марго». Ця молода черкащанка, залишивши вдома 7-річну донечку, встала на захист держави й нині є командиром штурмової роти зазначеного добровольчого формування.

    – Там моя друга сімя, – каже Ірина, – хлопці по 18-19 років, які щодня наражаються на кулі, але чим більше зазнають втрат, тим більше у них серце рветься до бою. Хочу подякувати землякам за підтримку, за цю машину, вона дійсно там необхідна, бо з технікою у нас дуже важко.

    Як повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет, машини з Черкащини постійно відправляються на Схід України. Тільки територіальний батальйон «Черкаси» отримав 65 автомобілів різного класу за сприяння очільника ОДА Юрія Ткаченка та черкаських підприємців. Окрім цього транспорт спрямовували також прикордонникам, бійцям Національної гвардії та добровольчих батальйонів, де служать наші земляки.

     

    За інформацією прес служби Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.