• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Передплати періодичні видання на 2015 рік зі знижкою

    Опубликовано: 2014-11-11 15:11:42

     

     

    У рамках передплатної кампанії на 2015 рік Укрпошта пропонує споживачам передплатити з 11 по 21 листопада улюблені газети та журнали зі знижкою від 5% до 30%.

     

    У рамках цієї декадної передплати ви можете обрати серед понад 10 тис. найменувань видань різної тематики найулюбленіші та оформити передплату у будь-якому відділенні національного оператора.

     

    Ознайомитися з переліком акційних видань можна на сайті Укрпошти.  

     

    Впродовж листопада-грудня 2014 року у відділеннях Укрпошти також проходитимуть «Дні передплатника-2015», під час яких представники редакцій загальнодержавних та місцевих засобів масової інформації запропонують вашій увазі безкоштовно ознайомитись та отримати в подарунок улюблені номери газет та журналів. Це допоможе вам обрати найпотрібніші видання та оформити на них передплату.

     

    Протягом Днів передплатника на відвідувачів також чекають цінні подарунки та призи. Ознайомитися з графіком проведення акції по всій Україні можна на нашому сайті.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.