• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За фактом побиття двох офіцерів в Центральному регіоні розпочато кримінальне провадження

    Опубликовано: 2014-11-11 13:02:59

     Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за фактом заподіяння тілесних ушкоджень двом командирам.
       Встановлено, що в одній з військових частин група військовослужбовців, які призвані за мобілізацією, перебуваючи у нетверезому стані та грубо порушуючи військову дисципліну та Статути Збройних Сил України, в суперечці з командиром та заступником начальника штабу військової частини застосували щодо них фізичне насильство, заподіявши тілесні ушкодження. На даний час постраждалі офіцери проходять лікування.
       За результатами проведення першочергових слідчих дій установлені 4 військовослужбовця, які вчинили вказане кримінальне правопорушення. Зазначені особи затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 405 КК України (погроза або насильство щодо начальника, вчинені групою осіб, або із застосуванням зброї, або в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці, караються позбавленням волі від п'яти до десяти років).
       За клопотанням військової прокуратури 4 підозрюваним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.