• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остаточні соціологічні дані

    Опубликовано: 2014-10-24 13:47:18

    Згідно з результатами дослідження, проведеного «Всеураїнським інститутом соціології», на виборах до Верховної Ради мають намір взяти участь 35% виборців, ще 40% – скоріше за все візьмуть. Прогнозована явка порівняно з Президентськими виборами зменшилась з 59 до 55%. На парламентських виборах 26 жовтня перемогу отримають дві політичні партії з значним відривом від конкурентів ,про що свідчать дані опитування. За результатами опитування рейтинг підтримки політичних сил серед українців :

    Серед усіх опитаних

    Блок Петра Порошенка  24,6

    Радикальна партiя Олега Ляшка 17,1

    ВО «Батькiвщина» 8,2

    «Народний Фронт» 7,6

    «Сильна Україна» 5,7

    «Громадянська позицiя» 4,4

    Об`єднання «Самопомiч» 3,7

    ВО «Свобода» 3,0

    Опозиційний блок 2,8

    Комунiстична партiя України 2,5

    Інша партія 2,3

    Не братиму участі у виборах 5,8

    Ще не визначився 12,3

    Найвищий рівень мобілізації фіксується у всіх регіонах, крім Донбасу та Півдня. На територіях Донбасу, які контролюються українською владою, лише 13% опитаних однозначно мають намір голосувати на парламентських виборах.

    Загалом було опитано 2000 респондентів віком від 18 років. Респонденти були відібрані методом двоступеневої багатоступінчастої квотної вибірки. Статистична похибка за довірчої імовірності 95% і результату в 50% становить 2,8%. Було проведено в усіх регіонах України за винятком Криму, а також деяких районів Донецької та Луганської областей, де тривають бойові дії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.