• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява від штабу кандидата в народні депутати 211 округу (Голосіївський район, Київ) Євгенія Рибчинського, «Блок Петра Порошенка»

    Опубликовано: 2014-10-24 12:00:18

    Шановні мешканці Голосіївського району, журналісти, громадські активісти! Хочемо звернути вашу увагу на те, що кандидат від партії «Народний Фронт», який балотується по 211-му округу активно використовує у своїй передвиборчій кампанії чорний PR та інші «брудні» політичні технології.

    Перший прецедент такого недобросовісного PR-у пов'язаний з його заявою про те, що на агітаторів штабу «Народного Фронту» нападають люди, причетні до команди кандидата від президентського блоку. Ця інформація, опублікована на сайті висуванця, проілюстрована фотографією «вкраденою» з казахського новинного порталу, а коментар «Фронтовика» на пряме запитання про «загрозу з боку людей Євгена Рибчинського» не витримує жодної критики - він просто не зміг на нього відповісти.

    Також кандидат від «Народного Фронту» в прямому ефірі українського телеканалу «Еспресо TV» заявив, що голова Голосіївської РДА змушує підлеглих голосувати за кандидата від «Блоку Порошенка». Що теж не було підкріплено ніякими доказами і не відповідає дійсності.

    За кілька днів до кінця передвиборчої кампанії він знову підключає всілякі інструменти для того щоб очорнити особистість Євгена Рибчинського в очах виборців. «Фронтовик» активно поширює чутки про те, що творчий вечір Євгена Юрійовича проводиться з порушенням законодавчих норм і є прихованою агітацією. Ситуацію, що склалася прокоментувала практикуючий юрист Тетяна Оніщенко: «Творчий вечір Євгена Рибчинського був анонсований ще минулої осені, але через революційні події на Площі Незалежності, організатор прийняв рішення перенести його на інший час. Євген Юрійович ніяк не міг вплинути на затвердження дня концерту, а саме - 23 жовтня 2014 року. Вся ця інформація, звичайно ж, підкріплена необхідними документами. Не варто шукати в концерті політичний підтекст».

    Не піддавайтеся впливу недобросовісних передвиборчих технологій!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.