• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: В уряді мають працювати люди правди і дії, а не піару і рейтингів

    Опубликовано: 2014-10-23 11:40:41

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» переконаний, що уряд, сформований за квотними партійними принципами, не здатен працювати як цілісна команда. Про це Гриценко сказав в ефірі телеканалу «ZIK».

    За словами Гриценка, після обрання нової Верховної Ради вкрав важливим буде етап формування уряду – системи виконавчої влади.

    «Систему змінюють люди. Хочеться, щоб формально публічні особи того чи іншого блоку, пов’язаного з владою, так і залишились публічними особами, і щоб їх не було в уряді. Там мають бути люди правди і дії, а не піару і рейтингів. Щоб не було отих партійних квот – оце блоку Порошенко, оце фронтовикам, а це «Батьківщині». Ми вже побачили ущербність квотного уряду. Такий уряд не може працювати як цілісна команда – урядовця дивляться лише на рейтинги, а ввечері йдуть на ток-шоу», – зазначає Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.