• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Станіслав Сташевський провів селекторну нараду з питань початку опалювального сезону

    Опубликовано: 2005-10-24 09:43:00
    Сьогодні, під керівництвом Першого віце-прем’єр-міністра відбулася селекторна нарада за участю міністрів: палива та енергетики; вугільної промисловості; освіти та науки; будівництва, архітектури та житлокомунгоспу; охорони здоров’я; праці та соціальної політики, представників Мінпромполітики та Мінфіну.
     
    Як повідомив міністр палива та енергетики Іван Плачков, усі необхідні ремонти у тепловій генерації закінчені, галузь готова до опалювального сезону. Обсяги палива відповідають потрібностям на весь період опалювального сезону, у т.ч. із врахуванням нормативних резервів. Цю інформацію, зі свого боку, підтвердив і голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко. У той же час обидва доповідача, зауважили, що залишається нагальною проблема розрахунків місцевих бюджетів за спожитий газ, вугілля та електроенергію. При чому, було підкреслено, що населення досить стабільно і повно розраховується за спожиту енергію.    
     
    Як стало зрозуміло із доповідей з областей – на переважній більшості територій опалювальний сезон розпочався. Але ще має місце не підключення певної кількості житлових будинків, об’єктів соціальної сфери. В ході наради було звернуто увагу на погану підготовку до опалювального сезону у деяких областях, зокрема, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Винницькій. Найгірша ситуація склалася у Дніпропетровській, Луганській та Одеській областях. Серйозні зауваження від Станіслава Сташевського стосовно стану підготовки до опалювального сезону отримали представники Харківський та Одеській областей.
     
    Керуючий селекторною нарадою звернув увагу представників областей, що вирішувати питання, підняті у ході наради, треба було раніше, а не тоді, коли опалювальний сезон вже треба було розпочати. У свою чергу представники областей пообіцяли протягом наступного тижня вирішити всі нагальні проблеми і повністю “закрити” питання опалювання на місцях.
    За результатами наради Станіслав Сташевський надав ряд окремих доручень, та обіцяв перевірити виконання обіцянок на наступній нараді, рівно через тиждень.
     
    Служба Першого віце-прем’єр-міністра
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.