• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Фесенко встановив три рекорди України на міжнародних змаганнях з плавання у Люксембурзі

    Опубликовано: 2014-10-22 13:50:43

    Олімпійський чемпіон Сергій Фесенко встановив три рекорди України на міжнародних змаганнях з плавання в категорії «Мастерс» у Люксембурзі.

    Він став рекордсменом  у віковій категорії 55-59 років на таких дистанціях: на 50 м на спині (32.89), 400 м комплексним плаванням (5:41.40) та 200 м комплексним плаванням (2:35.14).

    «На змаганнях у Люксембурзі в мене були грандіозні плани – я хотів встановили два європейських рекорди. Але не дотягнув - на 400 м комплексним плаванням до європейського рекорду мені не вистачило близько 11 секунд, а на 50 м на спині - лише півтори секунди. Однак я оновив національні рекорди із серйозним результатом, покращивши їх практично на півхвилини», - сказав С.Фесенко. 
    Він також став чемпіоном на 400 м вільним стилем (5:03.96).

    На міжнародних змаганнях у Люксембурзі Україну представляла команда плавального клубу «Аква Мастерс» - Сергій Фесенко, Валерій Магировський та Володимир Бриков.

    «Вважаю, що наша команда виступила дуже успішно. Адже на трьох ми завоювали шість медалей: п`ять золотих та одну срібну. А у медальному заліку українська команда зайняла 21 місце з 76 плавальних клубів», - сказав С.Фесенко. 

    Зараз команда плавців-ветеранів готується до чемпіонату Польщі з плавання, який розпочнеться 14 листопада.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.