• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Ті, на чиїх руках кров, не повинні отримати індульгенції

    Опубликовано: 2014-10-21 11:53:36

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі «Свободи слова» на ICTV звернувся до Генерального прокурора й голови Служби безпеки з вимогою перевірити факти, коли задля уникнення дії закону про люстрацію, чиновники з силових органів вирішили поїхати в зону АТО.

    «Раптом виявилася цікава тенденція – тільки парламент прийняв закон про люстрацію, ціла купа прокурорів захотіли поїхати на Схід, у зону АТО. Чому, захищати країну? Ні. Галочку поставити, що «був в зоні АТО». Тому що тоді, згідно цього ж закону про люстрацію, вони перестають вважатися такими, що підпадають під його дію, бо так би мовити кров’ю змили свою ганьбу. Крім того, вони ще й отримають статус учасника бойових дій і купу пільг потім», – зазначає Гриценко.

    Відтак, лідер «Громадянської позиції» закликає генпрокурора і голови СБУ перевірити такі факти. «Щоб жодного штампу на відрядження не було для тих, хто підпадає під люстрацію після введення в дію закону. А якщо хтось-таки пішов, то наступний парламент теж перевірить щоб ті, хто стояли з Януковичем і порушували закон, або заплющували очі на порушення, не стали учасниками бойових дій на Сході і не отримали індульгенцію», – наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.