• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Політичні партії повинні провести люстрацію своїх рядів

    Опубликовано: 2014-10-13 08:16:00

    "Громадянська позиція" вимагає від політичних партій, які беруть участь у виборах, провести люстрацію серед кандидатів у народні депутати. Про це на прес-конференції в Полтаві заявив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.

    "Закон про люстрацію прийнятий. Очевидно, значною мірою буде вичищена державна машина. Але цей закон не торкається тих, хто претендує на виборні посади", - сказав він.

    "Громадянська позиція" вимагає від політичних партій - учасників виборчого процесу - провести люстрацію своїх рядів і зняти з реєстрації тих, хто не має права обіймати державни посади. Зробити це треба невідкладно, оскільки термін зняття кандидатів спливає через кілька днів", - наголосив Гриценко.

    "Ми пропонуємо зняти з реєстрації всіх, хто в період Януковича або чинив злочини, або заплющував очі на злочини, обіймаючи державні посади. Наполегливо пропонуємо зняти з реєстрації тих, хто голосуав за дикторський пакет 16 січня, після якого загинули люди. Тих, хто порушував вимоги Конституції і закону щодо особистого голосування, та тих, хто має подвійне чи потрійне громадянство", - підкреслив лідер "Громадянської позиції".

    "Зрозуміло, що комусь буде боляче, доведеться Тигіпка зняти, наприклад. Але лише коли партії проведуть люстрацію своїх рядів, в нового парламенту буде шанс на оновлення", - підсумував Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.