• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні прокуратура включена в передвиборчу боротьбу – Гриценко

    Опубликовано: 2014-10-10 14:22:02

    Прокуратура має займатися розслідуванням фактів дезертирства, мародерства, крадіжок і продажу техніки, а не бути елементом передвиборчих ігрищ. Про це в ефірі радіо «Ера»  сказав лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Коли іде війна, треба займатися тим, щоб захищати життя наших солдатів і охороняти кордони нашої країни. А прокуратура сьогодні чомусь включена в передвиборчу боротьбу, перекладає з місця на місце якісь папірці, замість того щоб займатися фактами порушень під Іловайськом, Дебальцевим, Маріуполем – тут для неї непочатий край роботи», – наголошує Гриценко.

    Розслідування прокуратурою діяльності Гриценка на посаді міністра оборони лідер «Громадянської позиції» назвав елементом передвиборчої боротьби.

    «Прокуратура не повинна використовуватись для якихось передвиборчих ігрищ. Хто винний в тому, що виник «Іловайський котел», в якому загинули тисячі? Прокуратура напряму повинна займатися цим питанням, розслідувати факти дезертирства, мародерства, крадіжок і продажу техніки, а не бути інструментом піару, як це ми бачимо сьогодні», – наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.