• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСПП запрошує уряд обговорити стратегію дерегуляції

    Опубликовано: 2014-10-03 10:43:45

    Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах звернувся з листом до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з проханням сприяти проведенню найближчим часом круглого столу з метою обговорення з бізнес спільнотою проекту Плану заходів щодо дерегуляції господарської діяльності та спрощення регуляторної бази, розробленого Кабінетом міністрів, який надійшов для ознайомлення до УСПП. У своєму зверненні до КМУ А.Кінах запропонував долучити до круглого столу провідних представників громадських, галузевих асоціацій, організацій роботодавців України. Оскільки у експертів та представників бізнесу в процесі розгляду даного проекту виникла безліч питань і доповнень.

    У зверненні президент УСПП Анатолій Кінах  також повідомив, що 24 вересня поточного року він зустрівся  з експертом  Місії Міжнародного валютного фонду в Україні пані Кьюнг Квак, з якою обговорив плани поліпшення бізнес-клімату в Україні та кроки, що вживаються у цьому напрямку. Під час зустрічі також було обговорено питання розробки Плану заходів щодо дерегуляції господарської діяльності та спрощення регуляторної бази.

    Пані К.Квак, яка опікується питаннями бізнес-клімату, тоді зауважила, що консультації і комунікації у процесі створення плану дерегуляції з представниками бізнесового середовища є обов’язковою умовою. За її словами, такі документи мають, перш за все, виконуватися та відображати позицію якомога більшої кількості прошарків бізнес-середовища. Також у цьому плані дій має бути зазначена пріоритетність виконання завдань.

    Обидві сторони погодилися, що найкращою моделлю залучення представників ділової спільноти до участі у створенні плану дерегуляції є та модель, яка залучає сторони до діалогу ще на етапі підготовки плану, а самі експерти і представники ділових кіл мають попередньо узгоджувати між собою та узагальнювати ініціативи. В УСПП, зауважив А.Кінах у листі до А.Яценюка, сподіваються, що уряд швидко відреагує на пропозицію скоригувати план дерегуляції у відповідності з зауваженнями і пропозиціями ділової спільноти до нього.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.