• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щоб перемогти треба змінити військову тактику і керівництво Збройних Сил - Гриценко

    Опубликовано: 2014-10-03 08:13:29

    Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція" наполягає на необхідності зміни тактики військових дій та керівництва Міноборони. Про це він сказав на прес-конференції в Одесі.

    "Лише дипломатичними засобами перемогти неможливо. За стіл переговорів можна сідати лише тоді, коли вся країна і її армія покаже агресору, що під ним земля буде горіти", - сказав він.

    Гриценко зазначив, що за сім місяців керівництвом країни і Збройних Сил на Схід не направлено жодної бригади, яка у воєнному плані є єдиною цілісною тактичною одиницею, яка може воювати.

    "У складі бригади є всі необхідні підрозділи і засоби, від медичного батальйону до дивізіону протиповітряної оборони. Там є все те, що дає можливість взяти рубіж 40 на 50 кілометрів і з тієї бази іти в наступ і захищатись", - зазначив Гриценко.

    "Коли у керівництва Збройних Сил не вистачає розуму і відповідальності, щоб це зрозуміти, коли виривають роти і батальйони із різних бригад в різні боки, свідомо посилаючи на смерть, таке керівництво потрібно негайно змінювати. Так не воюють", - наголосив Гриценко, підкресливши, що для захисту Донбасу достатньо розгорнути 3-4 повноцінні бригади.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.