• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Від «Народного фронту» в 117-му окрузі балотується координатор Львівського Євромайдану

    Опубликовано: 2014-10-02 12:21:13

        Вчора, 1 жовтня у Львові  лідери партії «Народний фронт» Андрій Парубій, Тетяна Чорновол та Лілія Гриневич  представили  кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах Львівщини. В окрузі №117 міста Львова  за місце в парламенті змагатиметься координатор львівського Євромайдану, голова ГО «Молодь за зміни» Роман Брезіцький.

      24-річний активіст каже, що він молодий політик, проте досвідчений громадський діяч.

    «Майдан став для мене  другим університетом, моєю вищою політичною освітою. 5 років навчання за 5 місяців. Життя без прикрас показало мені, яким є режим і як з ним боротися. Такого ніде не навчать. Я готовий нести відповідальність, я готовий йти вперед і я готовий діяти»,  - наголосив Роман Брезіцький.

      Голова комітету ВРУ з питань науки та освіти, 9-ий номер у списку «Народного фронту»  Лілія Гриневич зазначила – саме команда професіоналів  на чолі з лідером Арсенієм Яценюком  здатна впровадити необхідні для країни реформи.

       «В цій партії люди, які взяли на себе відповідальність за майбутнє в найскладніший  час для країни час. В цій партії є люди -  носії духовного стержня, які ніколи не дозволять нам брехати, які ніколи не дозволять робити різні політичні маніпуляції, які є стражами цього стержня  - це військові, польові командири, ті люди, які пройшли війну, які ризикували своїм життям . В цій партії є молоді люди, які вже народилися в незалежній Україні, які позбавлені різноманітних міфів, які ще є сьогодні у представників старшого покоління  - мені здається, що саме це й кулак нашого партійного списку та списку кандидатів-мажоритарників» - запевнила Лілія Гриневич.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.