• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бажання творити і захищати державу – це те, через що я іду в політику, - Михайло Бондар

    Опубликовано: 2014-10-02 12:20:01

    Лідери партії «Народний фронт» вчора, 1 жовтня, у Львові представили команду кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах Львівщини. З цією метою до Львова прибули: Андрій Парубій, Тетяна Чорновол та Лілія Гриневич.

    На 119 окрузі балотується Михайло Бондар - сотник 10-ї сокальської Сотні Самооборони Майдану. Михайло - командир відділення першого батальойну  оперативного призначення Національної Гвардії України імені Кульчицького. Чоловік нещодавно повернувся із зони АТО, там був поранений.

    «Бажання творити і захищати державу – це те, через що я іду в політику  - наголосив кандидат в нардепи Михайло Бондар. – Я не  паркетний командир, я був під кулями, дивлячись в очі смерті. Я даю слово солдата , що буду служити народу і захищати людей і свою країну, і я готовий в будь-який час повернутися на передову до своїх хлопців. Але  саме мої побратими «благословили» мене на цю дорогу до парламенту, щоб я захищав наші права на вищому, державному рівні.

    «Михайло Бондар – це людина, яка продемонструвала вміння захищати державу, тому він має бути в парламенті, - наголосив комендант Самооборони Майдану в Києві Андрій Парубій.  – Михайло приїхав з-під Дебальцевого, він був на передовій, завдяки таким, як він, наша армія почала воювати.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.