• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко:Я не раджу Порошенку повторювати помилок його «папєрєдніка» Януковича

    Опубликовано: 2014-09-29 07:55:23

    Я не раджу президенту Порошенку повторювати помилки його «папєрєдніка» Януковича, у якого основними критеріями у вирішенні кадрових питань були особиста відданість, бізнес-партнери і земляки. Про це в ефірі програми «Шустер LIVE» заявив Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція".

    «Хіба не те саме ми спостерігаємо сьогодні? Всі кадрові призначення - або «Богдан», або «Рошен», або Вінниця, або особиста відданість», - сказав він.
    «Подивіться, кого призначили керівником "Укроборонпрому» - а це 110 оборонних підприємств - начальника виборчого штабу політсили Порошенка. Думаєте, він має відношення до оборонно-промислового комплексу? - Ні. Він керував салоном з продажу легкових автомобілів», - зазначив Гриценко.
    «Це ж стосується і ситуації з останнім призначенням в Кіровограді: людину, яка возила «тітушок», яка ганебно голосувала за диктаторські закони 16 січня, призначають головою обласної адміністрації. А його батько іде в окрузі по списку Порошенка. Це неправильно. Не треба президентові брати на себе негатив за когось. Це треба негайно виправляти», - наголосив Гриценко.

    «Це неправильно, саме так і втрачається довіра людей навіть до найгідніших починань. Сила президента якраз в тому і полягає, щоб швидко виправляти кадрові помилки, відкинувши своє особисте перед інтересами народу», - підсумував лідер «Громадянської позиції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.