• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реалізація Європейської політики сусідства у 2014 році - запрошення поділитися інформацією

    Опубликовано: 2014-09-24 07:47:45

    Всі зацікавлені організації у країнах-партнерах Європейського сусідства, в тому числі НУО та ОГС, запрошуються зробити свій внесок до річного звіту Європейської Комісії про Європейську політику сусідства (ЄПС) за 2014 рік.

    У запрошенні йдеться про те, що Зовнішньополітична служба ЄС (EEAS) і служби Європейської Комісії починають підготовку наступної серії звітів, яка охопить події 2014 року і буде опублікована навесні 2015 року.
     
    Мета цього «Пакету ЄПС» - звіт про досягнення партнерів ЄПС у сфері виконання узгоджених зобов’язань щодо реформ 2014 року. Це не загальні доповіді про політичні та економічні реалії країни. Їх тема обмежена реалізацією Планів дій або Порядку денного асоціації.
     
    Звіти будуть охоплювати всі країни-партнери ЄПС, які мають План дій ЄПС або Порядок денний асоціації з ЄС. Зараз це Вірменія, Азербайджан, Грузія, Єгипет, Ізраїль, Йорданія, Ліван, Молдова, Марокко, Палестина, Туніс та Україна.
     
    «Для забезпечення максимальної прозорості та об’єктивності звітів Зовнішньополітична служба ЄС та служби Комісії спираються на якомога ширший спектр джерел. В цьому контексті всім зацікавленим сторонам, в тому числі неурядовим та іншим організаціям, що працюють в сферах, що охоплюються Планами дій ЄПС, пропонується представити будь-яку інформацію, доповіді та оцінки», - йдеться в запрошенні.
     
    Звіти носять синтетичний характер, тому в них буде включена не вся отримана інформація, наголошується у запрошенні. Також не будуть розбиратися окремі випадки, позитивні чи негативні приклади. «Однак, вся надіслана інформація завжди дуже цінна для загального фону».

    Зацікавленим організаціям слід більш детально ознайомитися із запрошенням для отримання додаткової інформації. Матеріали потрібно надіслати електронною поштою (ENP-2015-PROGRESS-REPORTS@eeas.europa.eu) до 15 жовтня 2014 р. (Інфоцентр Європейського сусідства).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.