• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Допоможемо українським військовим разом!

    Опубликовано: 2014-09-24 07:35:54

    Дніпропетровськими школами проводиться акція до Дня вчителя. Одноденний збір коштів для допомоги українським військовим або необхідних речей для наших солдат буде проведено 26 вересня. До Дня працівників освіти було запропоновано замість купівлі квітів учителям організувати благодійну акцію. 

    Ініціатором виступила міська школа №6.  Ідею підтримала школа №119 та Будівельне училище. Волонтери допомагають в організації проекту. На зібрані кошти будуть пошиті теплі бушлати, закуплені спальні мішки, светри, термоси, проти застудні засоби, дощовики та інші необхідні речі. Все це також можна передати волонтерам, які відвозять партіями у військові чистини. Також потрібні трикотажні печатки, чорні або темно-зелені шапки, протигрибкові засоби, труси.

    Нажаль, держава не може забезпечити захисників нашої Батьківщини найнеобхіднішим. Коштовними приладами солдати в основному забезпечуються  за рахунок спонсорів та волонтерів. Зараз не вистачає таких речей як наручних GPS  навігаторів, семидюймових планшетів, рацій та багато іншого.

    Стоячи пліч-о-пліч ми врятуємо країну, збережемо життя нашим синам, чоловікам та батькам, недопустимо ворога на рідну землю!

    Учасники акції закликають усіх небайдужих підключитися до діяльності шкіл та волонтерів.

    Контактний телефон 0675037918 Антикризовий Медіа Центр

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.