• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Процедуру оформлення статусу учасника бойових треба максимально спростити

    Опубликовано: 2014-09-19 14:17:48

    Процедуру оформлення статусу учасника бойових дій для бійців АТО урядовці мають зробити максимально простою й доступною. Про це заявив народний депутат, керівник виборчого штабу партії «Громадянська позиція» Олег Канівець.

    Парламентар направив депутатське звернення на прем’єр-міністра Арсенія Яценюка щодо надання офіційного роз’яснення застосування «Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення», затвердженого урядовою постановою 20 серпня. Про це Канівець написав на своїй сторінці в Facebook.

    «Сьогодні при оформленні статусу учасника бойових дій виникає плутанина з документами. Постанова нечітко визначає кількість таких документів й порядок оформлення. А це може викликати різночитання чиновниками різних рівнів Кабмін має дати роз’яснення щодо правильності оформлення документів та розмістити форми цих документів на офіційних сайтах, зокрема, на сайтах Міністерства соціальної політики, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, а також на інших відповідних сайтах органів виконавчої влади. Процедуру оформлення статусу учасника бойових дій для бійців АТО урядовці мають зробити максимально простою й доступною!», – наголосив Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.