• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України провів зустріч з Головою Парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе

    Опубликовано: 2005-10-20 12:23:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Головою Парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе. На початку зустрічі Глава Української держави відзначив високий рівень політичного діалогу між Україною та Грузією. «Ми дуже задоволені інтенсивністю нашого діалогу на всіх рівнях», – сказав він, зазначивши, що йдеться як про відносини між Главами держав, так і про міжурядові та міжпарламентські зв’язки.
     
    У ході зустрічі сторони відзначили активізацію економічного співробітництва між Україною та Грузією. Йшлося зокрема про те, що в порівнянні з минулим роком показники економічної співпраці зросли на 50 відсотків, а по деяких напрямках – більш, ніж на 100 відсотків. 
     
    В. Ющенко та Н. Бурджанадзе також торкнулися питання перебігу Року Грузії в Україні та планів щодо оголошення 2006 року Роком України в Грузії.
     
    Спікер грузинського парламенту, крім того, розповіла Президентові України про хід врегулювання Абхазького конфлікту. У свою чергу, В. Ющенко поінформував Н. Бурджанадзе про участь України у процесі врегулювання Придністровського конфлікту.
     
    Сторони також обговорили питання українсько-грузинської співпраці в рамках ГУАМ.
     
    На зустрічі були присутні міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, перший віце-спікер Верховної Ради України Адам Мартинюк, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Грузії Микола Спис, Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.