• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Яценюк мав би позиватися до Європейського суду

    Опубликовано: 2014-09-17 15:49:01

    «Добровільно взяті на себе українською владою зобов’язання профінансувати видатки з відновлення зруйнованого Донбасу – ганьба для нас. Ми не програли цю війну і не повинні платити репарації». Про це у своєму блозі на liga.net написав народний депутат України, голова виборчого штабу партії «Громадянська позиція» Олег Канівець.

    «Платити за відновлення донбаської руїни повинні ті, хто почав війну, – Росія та її найманці», – переконаний заступник голови партії «Громадянська позиція» Олег Канівець.

    «Замість того, щоб виставити агресору справедливий рахунок, перші особи українського уряду займаються лише озвучуванням розміру щоденних збитків від війни, – наголосив Канівець. – Час переходити від скарг до дій. Наша партія «Громадянська позиція» (Анатолій Гриценко) звертається до уряду Яценюка з вимогою негайно почати формування реєстру завданих нашій державі збитків і організувати збір доказів для підготовки позову до Європейського суду з прав людини».

    «Позовна вимога має включати компенсації родинам загиблих і поранених, покриття витрат на лікування і реабілітацію поранених, кошти для підтримки біженців. Прецеденти розгляду таких справ Європейським судом є, і ми переконані у задоволенні наших вимог. Переконаний – у цій справі ми отримаємо підтримку європейських партнерів України», – наголосив Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.