• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гацько: Майдан не надавав права політикам розпоряджатися суверенітетом країни і її цілісністю

    Опубликовано: 2014-09-17 07:57:57

    Дуже прикро усвідомлювати, що ратифікації Угоди про Асоціацію з ЄС, яка сама по собі є історичною для України, передувала втрата Криму, а тепер ще і встановлення кремлівського протекторату над окремими районами Донецької та Луганської областей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав другий номер виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція» Василь Гацько.

    Гацько наголосив, що Майдан «не надавав права політикам розпоряджатися суверенітетом країни і її цілісністю. Не мав розпущений парламент, який ухвалював 16 січня диктаторські закони, призвів до загострення протистояння в країні, уможливив російську агресію, морального права на доленосне рішення щодо Донбасу».

    Відповідальність має бути надвисокою при ухваленні таких рішень, адже, як підкреслює Гацько, «йдеться про долі людей і майбутнє країни». Не може бути компромісів з агресором, певен Гацько: «Жодних угод з Путіним. І тоді настане мир. Мир, яким можна буде пишатися».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.