• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стецьків: Розмови про те, що ми обиратимемо не Раду, а прем’єра, – виборча технологія

    Опубликовано: 2014-09-12 19:23:12
    Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк намагається використати свою нинішню посаду як елемент виборчої технології. Про це на своїй сторінці в Facebook написав представник політичної партії «Громадянська позиція» Тарас Стецьків. 

    «У своєму блозі на «Українській правді» чинний міністр юстиції Павло Петренко «відкрив очі» українцям на наступні парламентські вибори. Виявляється, 26 жовтня ми будемо працевлаштовувати Арсенія Яценюка на посаду прем’єр-міністра України, а не обирати вищий законодавчий орган країни. Принаймні, пряма агітація за Народний фронт, по списку якого й балотуватимуться до Верховної Ради Яценюк і частина урядових міністрів, чітко на це вказує», – зазначає Стецьків. 

    За словами Стецьківа, під час виборчої кампанії чиновники не мають права агітувати. «Цинізм чиновника вражає. Цей Кабмін називали і «урядом камікадзе», і «урядом пожежників»... То яка ж «пожежа» змусила чиновників балотуватись? Адже за законом, вони під час виборчої кампанії не мають права агітувати, і мали б піти у відпустку, щоб отримати таке законне право. І це в той час, коли в країні відбуваються воєнні дії, коли армія й батальйони добровольців гинуть без належного забезпечення технікою, зброєю, амуніцією, коли країні загрожує зрив опалювального сезону! Чи готовий міністр юстиції Павло Петренко вживати заходів щодо міністрів, які на час виборів не підуть у відпустки і будуть агітувати? Чи закон не один для всіх?»

    Стецьків переконаний, що так прем’єр Яценюк намагається використати свою нинішню посаду як елемент виборчої технології. «Мовляв, хочете щоб я залишився прем’єром – голосуйте за Народний фронт. Ми вже бачили закінченням війни після першого туру президентських виборів. Нас знову намагаються обдурити. Якщо урядовець фахово виконував свої посадові обов’язки, має позитивні результати, то наступний парламент з радістю знову його затвердить на займаній посаді, незалежно від партійно-фракційного складу Верховної Ради. Тим більше, це буде демократична проукраїнська Рада, без комуністів і регіоналів. І щиро сподіваюсь, що без олігархів», – наголосив представник «Громадянської позиції».
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.