• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Філіпчук: Питання щодо постачання озброєння потрібно вирішувати без публічних заяв

    Опубликовано: 2014-09-09 18:11:53

     

    Філіпчук: Питання щодо постачання озброєння потрібно вирішувати без публічних заяв
    Питання щодо постачання озброєння потрібно вирішувати на конфіденційних перемовинах, без публічних заяв. Таку думку висловив представник «Громадянської позиції», дипломат Василь Філіпчук.

    «Після заявив лідера пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» про те, що Київ отримав згоду про поставки сучасної зброї із США, Франції, Італії, Польщі, Норвегії, чотири країни спростували слова українського політика. Єдиною країною, представники якої відмовились відповідати на запитання журналістів, стала Франція», – зазначає Філіпчук.

    За словами Філіпчука, не виключено, що деякі європейські країни таки давали обіцянки про озброєння. «Але подібні питання вирішуються в умовах дуже конфіденційних перемовин і їх деталі чи навіть сам факт переговорів рідко коли стають предметом публічних заяв. Тому керівництву держави не варто було поспішати оприлюднювати цю інформацію чи, тим більше, прямо називати країни, з якими ведуться переговори», – наголошує Філіпчук.

    «У дипломатії іноді не все слід проголошувати публічно, особливо, коли йде мова про торгівлю озброєнням» – додає дипломат. На думку Василя Філіпчука, Україна потрапила у делікатну ситуацію. «Маємо по-швидше пройти це непорозуміння, але зробити відповідні висновки. Нам потрібен результат, а не піар. Адже йдеться про безпеку України», – каже Філіпчук.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.