• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ініціативна група Миколи Катеринчука зі звільнення полонених домовилася про спільну координацію дій з відповідним Міжвідомчим центром при СБУ

    Опубликовано: 2014-09-09 18:08:02

    Ініціативна група зі звільнення полонених в зоні АТО, яку заснував народний депутат України, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук і до складу якої входять журналісти каналу ICTV, відомі адвокати, громадські діячі та волонтери провела зустріч з заступником голови СБУ Яловенком Віталієм Олексійовичем, який є Головою Міжвідомчого центру допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти, який був створений наказом Голови СБУ від 5 вересня цього року.

    «Під час зустрічі були досягнуті домовленості щодо спільної координації дій нашої групи та Міжвідомчого центру допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти при СБУ. Ми маємо вже доволі суттєвий практичний досвід, за нашої участі з полону звільнено 25 військових та цивільних. І своїм завданням ми бачимо максимальне сприяння роботі Міжвідомчому центру та забезпечення максимально ефективної його роботи. Саме від того, як ми разом працюватимемо буде залежати, скількох наших побратимів ми зможемо звільнити», - сказав після зустрічі Микола Катеринчук.

    Народний депутат повідомив, що буде використовувати усі доступні методи та способи, аби якомога ширше інформувати населення про роботу Міжвідомчого центру та надаватиме необхідну допомогу потерпілим.

    Під час зустрічі зі сторони Ініціативної групи Миколи Катеринчук також були присутні: адвокат Віктор Василюк, журналіст, Едуард Остапенко, громадський діяч Андрій Лопушанський та координатор групи Ольга Пшонковська.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.