• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гацько: Нова ВР має зламати хребет корупційній системі

    Опубликовано: 2014-09-09 16:55:38

    Об’єднання «Демократичного альянсу» та «Громадянської позиції» дає шанс країні отримати в парламенті політичну силу, яка не матиме зобов’язань перед владою та буде каталізатором змін у країні. Про це говорить лідер «Демальянсу», другий номер у виборчому списку «Громадянської позиції» Василь Гацько.
    «Наш спільний похід на вибори є і логічним, і відповідальним кроком. Логічним через  те, що наші програмові засади дуже схожі. Відповідальним, бо сьогодні виборець «Демальянсу» всі свої ресурси спрямовує на допомогу бійцям в зону АТО. Для нас вкрай важливі ці зусилля, і ми не хочемо забирати з фронту ані людей, ані ресурси», – наголосив Гацько.
    За словами Гацька, країна не переможе зовнішнього агресора, якщо парламент складається зі зрадників.
    «Війна та політика – пов’язані речі. Давайте не забувати, що зараз в парламенті саме ті люди, які приймали «диктаторські закони» 16 січня. Не можна забувати, що ці люди протягом багатьох років, разом з Януковичем, грабували нашу країну. З ними війну точно не виграти. Можна довго розмірковувати про доцільність виборів саме тепер, але по факту вони вже є. І якщо так, то ми маємо зробити все, щоб оновити парламент», – зазначив Гацько.
    В той же час Гацько переконаний, що спільний похід «Демальянсу» та «Громадянської позиції» на позачергові вибори до парламенту гарантує країні, що «у Верховній Раді з’явиться сила, яка нічого не винна режиму і не має нічого спільного з попередньою системою. Відповідно наша політична сила може задавати характер майбутніх змін в країні і матиме свободу дій».
    За словами лідеру «ДемАльянсу» перед новою Верховною Радою стоїть ряд завдань: «По-перше, мир. Але мир як наслідок перемоги. По-друге, парламент має докласти усіх зусиль, щоб Майдан і війна на Донбасі стали шансом для побудови нової країни. Й по-третє, парламент має створити належне законодавче середовище для подолання корупції й послаблення впливу олігархів. Нова ВР має зламати хребет корупційній системі», – наголосив Гацько.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.