• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолій Гриценко зустрівся з представниками руху «Чесно»

    Опубликовано: 2014-09-09 16:35:09

    Відбулася зустріч голови партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, керівника виборчого штабу «Громадянської позиції» Олега Канівця та заступника керівника штабу Миколи Нещадима з представниками громадського руху «Чесно».


    Рух «Чесно» підтримав ініціативу «Громадянської позиції» відкрити повні автобіографії та майнові декларації за 2013 рік усіх кандидатів у депутати.


    Партія планує вимагати такого рішення і від інших політичних сил, які братимуть участь у дострокових парламентських виборах. «Як тільки був призначений на пост міністра оборони у 2005 році, одразу оприлюднив свою декларацію на сайті Міноборони. З того часу роблю це кожного року. З моменту створення партії «Громадянська позиція» на офіційному сайті оприлюднюються декларації усіх, хто входить до керівних органів нашої партії», – нагадав Гриценко під час зустрічі.


    У свою чергу Олег Канівець наголосив, що оприлюднення автобіографій та декларацій було необхідною умовою входження до списку кандидатів у депутати від партії «Громадянська позиція».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.