• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Умова припинення вогню - виведення російських військ

    Опубликовано: 2014-09-05 10:11:12

    Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі "5 каналу" заявив, що умовою припинення вогню на Донбасі повинно бути виведення російських військ і техніки зі сходу України.

    "Якщо оголосять двостороннє припинення вогню - це може бути біда, адже є третя сторона, яка не хоче визнавати, що вона є учасником конфлікту, як вона не хотіла визнавати приналежність" зелених чоловічків "з великокаліберними кулеметами в Криму", - підкреслив Гриценко.

    «Це ж зрозуміло, що систем «Смерш», «Ураган», «Град» не було і немає в тих, кого називають бойовиками. Ті артилерійські снаряди, і танкові батальйони – не належать тій стороні, з якою Україна збирається йти на перемир’я, - зауважив він. - Є небезпека. Обидві сторони можуть зупинитися, а Росія і далі продовжуватиме свою брудну справу, яка завершується сотнями і тисячами загиблих і поранених».

    "Тому умовою припинення вогню повинен бути зафіксований факт виведення російських військ, російської техніки за межі України, і тільки після того, можна говорити про припинення вогню між регулярними частинами наших силових структур і бойовиками-терористами, які залишаться. Інакше Путін буде вбивати далі - це злочинець ", - підсумував лідер «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.