• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Стецьків: Переговори за спиною України обернуться для Європи другою Ялтою

    Опубликовано: 2014-09-04 10:22:19

    Представник «Громадянської позиції» Тарас Стецьків застеріг союзників України – ЄС та США – від ведення переговорів з Путіним без відома Києва.

    «Останнім часом все частіше просочуються в ЗМІ відомості про американсько-російські чи німецько-російські перемовини щодо долі України. Вважаю, що такі перемовини за нашою спиною є неприпустимими», - зауважив Тарас Стецьків.

    Політик пояснив, що домовленості без участі в них України не можуть призвести до справжнього миру та стабільності в Європі. «По-перше, подібні перемовини є приниженням нашої країни, бо за їх логікою Україна не є незалежною державою. По-друге, будь-які домовленості без участі офіційного Києва та врахування його інтересів ніколи не стануть міцним підмурівком для досягнення миру. Якщо ціль перемовників – новий поділ в Європі, виникнення недемократичної «зони впливу Росії» в замін визначеної у Ялті в 1945 р. «зони впливу СРСР» - вони на вірному шляху. Історія може повторитися на наших очах.»

    «Якщо світ хоче показати, що вивчив уроки 20 століття і прагне перемоги цінностей демократичного світу, то має негайно припинити сепаратні переговори з Кремлем. У свою чергу Київ зобов’язаний укласти антипутінську коаліцію і відстояти свою суб’єктність у міжнародних відносинах. Ось це стане справжнім внеском на шляху досягнення миру», - підсумував Тарас Стецьків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.