• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нардеп розповів, чому в Україні небезпечно вводити воєнний стан

    Опубликовано: 2014-08-29 13:34:50

    Введення воєнного стану в Україні стане приводом для Росії легітимізувати агресію та офіційно оголосити війну. Про це в коментарі журналістам розповів народний депутат України від "УДАРу" Віталій Іляшенко.

    – Кремлю потрібний привід для оголошення війни Україні, і саме таким приводом є введення воєнного стану. Якщо ми це зробимо, то в Росії казатимуть, що Україна першою розпочала війну, – заявив народний депутат.

    За його словами, відкрита форма війни призведе до авіаударів по військових об’єктах, таких як бронетанкові заводи у Харкові, Києві, Житомирі. Не виключені спроби і ракетно-бомбових ударів по органах влади у столиці, де мешкають мільйони людей.

    Крім того, нардеп переконаний, що введення воєнного стану позбавить Україну фінансової підтримки міжнародних фінансових структур – країні, що веде війну, не дають кредитів. Це і є головна мета Путіна – знищити економіку України, не дати їй розпочати реформи, економічне зростання та інтеграцію з ЄС.

    – Путін з нетерпінням очікує, коли Україна введе воєнний стан, адже це призупинить виборчу кампанію і не дасть змоги українцям переобрати нову владу. Не виключено, що в таких умовах Росія зробить спробу ще й призначити свій уряд, як це було в Криму. Путін заради цього заплатить будь-яку ціну, – наголосив Іляшенко.

    Прес-служба народного депутата України В. Іляшенка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.