• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ВР повинна змінити виборчу систему і зменшити прохідний бар’єр – Гриценко

    Опубликовано: 2014-08-28 11:39:33

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко закликає парламент на пленарному засіданні 2 вересня змінити виборчу систему та зменшити прохідний бар’єр для політичних партій. Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

    «Треба зібратися 2 вересня і проголосувати за пропорційну систему, бажано з відкритими списками, і зменшити прохідний бар’єр до 3 %», - зазначив Гриценко.

    За його словами, прийняття нового виборчого закону дасть змогу пройти до парламенту представникам з Донбасу і Криму та новим політичним силам.

    «Якщо буде збережена нинішня виборча система, то ВР оновиться лише частково і я прогнозую, що тоді що вона не відпрацює свій термін», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

    Водночас він наголосив, що ключовим питанням зараз є мир.  «І треба докласти всіх зусиль, щоб зупинити війну. Якщо для цього треба відкласти вибори, то значить їх треба відкласти», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.