• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява про застосування брудних технологій проти партії «Громадянська позиція»

    Опубликовано: 2014-08-27 15:43:52

    Вчора на одному з телеканалів пролунали безпідставні та безглузді звинувачення на адресу «Громадянської позиції» та її лідера. Партія розцінює цей інцидент як початок виборчої кампанії, у якій використовуватимуть «вишукані» брудні технології. Олігархічні кола робитимуть все, щоб законсервувати свої позиції в парламенті і зберегти впливи на новообраних депутатів. Для цього багатії прагнутимуть завадити проходженню до Верховної Ради непідконтрольних їм політичних сил. Зокрема, через власні ЗМІ та окремих політичних коментаторів олігархи обливатимуть брудом партії, які заважатимуть їм безконтрольно розкрадати країну.

    Партія «Громадянська позиція» не є чиїмось проектом, на парламентських виборах у списку партії не буде жодної людини, яка би купила собі місце за гроші. Ми шануємо довіру мільйону виборців, які 25 травня підтримали своїми голосами лідера партії Анатолія Гриценка як кандидата в президенти. Не гроші, мандати чи посади – довіра людей для нас є найбільшою цінністю.

    У новому парламенті фракція «Громадянської позиції» продовжить свою діяльність спрямовану на подолання корупційних схем та відновлення соціальної справедливості. Цей випадок ще раз наголошує на необхідності оновлення депутатського корпусу послідовними й рішучими політичними силами. Відповідально обираючи нові команди й свіжі ідеї, українці зроблять важливий крок для змін на краще. Партія «Громадянська позиція» закликає співвітчизників бути пильними й не давати можливості олігархам маніпулювати собою через підконтрольні їм ЗМІ. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.